Redirecționează 3.5 %

Ce trebuie să faci?

E simplu să aduci speranță și să contribui la dezvoltarea comunității tale. Dacă ești angajat sau pensionar, pentru veniturile realizate în anul 2019 poți să redirecționezi 2, respectiv 3.5% din impozitul tău pe venit către Asociația Aștileul Civic:

Anul acesta este mai complicat pentru că legea s-a schimbat în 1 aprilie 2019 și sunt 2 perioade cu un cuantum diferit. La începutul lunii martie 2020, ANAF a publicat formularul actualizat. Practic, în loc ca acea sumă să meargă la stat, merge în susținerea educației civice și a acțiunilor comunitare pe care noi le promovăm în Aștileu și în împrejurimi. E simplu, poți face asta în câțiva pași.

  1. Descarcă Formularul 230 apăsând butonul de mai jos sau de AICI
  2. Completezi Secțiunea I (pagina I) cu datele tale. Am completat noi datele asociației la secțiunile relevante din formular . (nu este nevoie să completezi suma) și semnează-l;
  3. Îl depui la punctul ANAF din raza domiciliului tău sau îl înmânezi unui coleg de al nostru. Sună la 0770570704 pentru a lăsa formularul unui coleg din Aștileul Civic sau pentru a primi un formular. Dacă ai cont pe Spațiul Privat Virtual, poți să-l depui chiar online.

Termenul de depunere este 25 mai 2020.

Oricine poate contribui pentru realizarea proiectelor comunității noastre . Vezi cum crește proiectul sub ochii tăi pentru următorii 2 ani!

Formularul 230 este destinat persoanelor fizice care au obținut în anul 2019 venituri din salarii și asimilate salariilor, pensii, activități independente / activități agricole impuse pe bază de normă de venit, activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă pentru care impozitul se reține la sursă, drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real, cedarea folosinței bunurilor pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

Îți mulțumim!