Alimente de bază pentru toți.

Cum o spune și titlul, alimentele de bază nu trebuie să lipsească din cămara niciunei familii, mai ales dacă e vorba de o familie numeroasă cu copii mici sau vârstnici. De aceea, ca prim proiect, Asociația ASTILEUL CIVIC prin membri și voluntari ei, a demarat în data de 11-12.04.2020 programul „Alimente de bază pentru toți”.

Prin acest program am reusit să aducem alimentele de bază în casele a 8 familii nevoiașe din satele: Cornet, Călățea, Gălășeni și Chistag.

Imaginile de mai sus ilustrează doar o parte din beneficiarii acestui program, precum și condițiile în care aceștia trăiesc.

E frumos să crești într-o familie mare, dar ce te faci când părinții nu iți pot asigura strictul necesar? Cand sub acoperisul şubred al unei căsuțe îți traiești viața alături de încă 6 frați și surori? În această situație frumusețea dispare din peisaj; vorbesc de cea mai numeroasă familie pe care voluntarii Asociației Aștileul Civic au întâlnit-o în Călățea, mai exact 9 persoane trăiesc sub același acoperiș, cea mai mică fiind o fetiţă de 5 anișori.

Cu siguranță viața acestor familii se poate schimba în bine, dar acest lucru ține și de noi, fiecare din noi poate ajuta. Nu fi indiferent, implică-te.

Mulțumim din inimă donatorilor precum și voluntarilor implicați.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.